ny header!

Måst ärligt talat säga att jag vart riktigt nöjd med min header. Ja, jag vet att det inte är svårt och att man iprincip kan göra den i paint. Men jag gillar enkla och personliga saker! Skitsnyggt helt enkelt!

detvartenbiltrotsallt!

Härliga helg! Har hunnit med både det ena och det andra. Idag var jag, andreas, hans mamma och pappa och kollade på bil till ante. Det vart en fin 940turbo! Så nu har han och göra med bilen (:
Har blivit sjuk under helgen också, vilket suger, men ska ta och försöka bli frisk imorgon. Kan vara skönt att bara ligga i sängen en dag!
Ante ringde förut och sa att han skulle komma förbi. Så kommer han med en Willys kasse som innehöll: Apelsinjuice, halstabletter och en marabou. Han vet allt hur man blir på bra humör han!
Bäst att ligga kvar i sängen nu, kan knappt röra på huvudet för det känns så jävla tungt.. Hejohå!

gele kit, utan gele (:

1.  2. 
3.  4. 
5.  6. 
7. 
Sådär! Då var naglarna klara. Det ser bättre ut i verkligheten faktiskt, haha. Men ja, jag hoppas ni förstår vad jag gör på bilderna, annars är det bara att fråga! Men det är väldigt enkelt att fixa utan att lägga ner massa pengar. Dock håller det inte så länge, men superbra om man bara vill ha för en kväll eller en vecka.

vad ska jag göra.......?


Doctor doctor give me the news, I've got a bad case of loving you!


en dag som kommer gå fort...

Jaha! Redo och klar för att åka och jobba. Kommer hem 5 ikväll, då blir någon film med marina sen ska jag hem och sova. Kommer völ inte vara så trött ikväll kanske, men jag kommer behöva sova (:
Längtar till lördag!

helghelghelg

Hemma från att ha jobbat halva dagen. Tyvärr trivs jag inte alls bra på stället jag är på. Men imorgon är sista dagen jag är bokad där. Synd att man inte trivs, för det är ju klart att man vill jobba.
Nu ska jag hoppa in i duschen, tvätta håret också.
Sen ska jag baka något gott.. Och åka till ante (:
Kan det bli helg nu?????

internet.... suger?

Det känns som att jag varit borta från bloggen en evighet!!!! Även fast det är bara sen i måndags. Anledningen är att jag fått så mycket att göra på bloggen, så många kommentarer och det blir jag så himla glad för. Internet har inte funkat.
Jag jobbade igår och idag. Blir jobb imorgon och fredag också! Lönen jag får nästa månad ska gå till att spara till stockholmsresan och till julklappar. Man måste ju börja tänka på det nu. Fast det smidigaste är att skicka efter på internet.
Hela lördagen ska tillbringas med ante. Min älskade Andreas Bergqvist. Längtar!

Gud vad skönt.

Nu har jag ringt två ställen. Helt sjukt skönt. Det gör nog ingen nytta att ringa dom andra två eftersom dom förmodligen kommer säga samma saker; Vi har din intresseanmälan och vi hör av oss vid behov.
Man får bara hålla tummarna.

Ibland är telefon en dålig uppfinning.

Gick upp för inte så jätte länge sen. Fint väder ute som gör en på ett bra måndags-morgon-humör (:
Jag ska alldeles strax gå och duscha och tvätta håret, och efter det ska jag ringa runt till några ställen som jag skickade intresseanmälan till förrförra veckan. Är lite sådär smått nervös, vet dock inte varför. Men är inte världens fan av att prata i telefon med folk jag inte känner. Men jag ska ringa iallafall.. Eller jag måste rättare sagt. Skriver sen och rapporterar hur det gick.
Jag är väl inte den enda som inte tycker om att ringa till folk man inte känner, och dessutom inte riktigt veta vad man ska säga?


Skit!

Allt känns sådär tråkigt just nu, som det gör ibland. Anledningen till varför allt känns sådär tråkigt just nu är för det känns som allt hopp är borta.
När man fortfarande gick i skolan kände jag mer, skönt att sluta skolan.. Då kan jag göra vad jag vill.
Men nu sitter jag här en söndags kväll och väntar på att det ska bli fredag. Inga pengar att röra sig med whatsoever.
Det suger. Allt suger just nu.
Det gör det inte bättre att man tänker på allt man vill göra. Det finns så mycket och det tar inte slut.
Att ens pojkvän sitter i samma sits gör inte saken bättre. Jag skulle bli så glad om han skulle få något att göra. Inte för att han ska tjäna ihop pengar "åt mig". Nej, jag vill betala mitt själv och kunna vara självständig. Men att bara gå hemma kan man bli helt slut i huvudet av.
Jag vill att det ska bli nästa månad så jag kan få pengar av arbetsförmedlingen och spara några hundralappar till
Stockholms resan jag planerar med ante. Vad gör några hundralappar då? Allt lär gå på några tusen.
Man säger väl att det bara kan bli bättre när allt är som sämst.

Lördag

Kan inte sluta tänka på att det är lördag idag. Så himla skönt!!
Igår samlade vi ihop lite folk och drack och prata. Sen slutade det med att vi gick till gruvan.. Inte så livat där inte, så det dröjde inte länge förrens ante och jag gick hem till mig igen. Vi städade lite innan vi gick och la oss.
Fy vad mysigt var imorse och bara ligga kvar i sängen! Nu har ante åkt hem och jag har städat iordning. Skönt att ha det gjort.
Och idag ska jag till ante. Vilken härlig dag!
Andreas <3

Omplacering

Nu har jag flyttat datorn och högtalarna så man hör musiken lite bättre, än att det står gömt i hörnet på skrivbordet.
Det känns dock väldigt felplacerat.. Haha.

Bortskämd

Äntligen fungerar mitt internet. Imorse när jag vaknade var allt dött, kunde inte ens se på tv. Då känner man sig ensam! Pappa åkte till Stockholm för inte så länge sen, så jag tänkte att jag skulle börja städa det sista innan ikväll. Marina, Ante och jag ska laga mat innan dom andra kommer! Potatisgratäng och fläskytterfilé. Det blir nog gott (:
Lägger väl ut lite bilder under dagens gång.

Min "vill ha" lista.

Jag skulle vilja:

Kunna laga mat
Flytta hemifrån med min pojkvän
Ha fler vänner
Vara mer utåtriktad
Ha en utbildning
Ha ett jobb
Skämma bort alla jag känner
Ha mer pengar
Kunna visa mina känslor
Kunna uttrycka mina känslor
Att mamma och pappa blev tillsammans
Köpa ny förlovningsring
Ha en hund
Träffa min bror
Ha en bil

Växa upp.




Hungrig?

Detta kom min snälla pojkvän med förut idag (: Underbart!

Bloggvärlden - Goes crazy!

Jag vet inte om det var meningen att jag skulle läsa Jockibois inlägg, men efter det gick det bara utför! Nu har jag läst ett hjärtskärande inlägg från Hugo, Paows (f.d?) kille, och inte nog med det! Sen visar det sig att Blondinbella och Nils har gjort slut! Det var verkligen inte vad jag hade väntat mig. Inte alls. Blondinbella och Nils har alltid varit någon slags förebild för mig, relationsmässigt sätt. Och nu har dom, som jag aldrig trodde skulle göra slut, gjort slut.
Ja, just nu känns det som att det är slutet på världen. Fast riktigt så är det ju inte. Men det är väldigt synd, så mycket kan jag säga.
Är det Jockiboi som ligger bakom allt....?

Godmorgon

Ligger i sängen och kollar på tv just nu. Kollade jockibois blogg nyss och ser att han har blivit precis som alla andra bloggare. Alltså att han är umgås massor med personen först, men nu hänger han ut personen som fan. Ibland undrar man ju alltså. Trodde inte han var sån. Men han är jävligt rolig ändå, och för att inte glömma, helt stöörd. Haha.
Dags att gå upp snart och duscha, sen börja städa iordning till imorgon då jag ska passa på att vara ensam hemma genom att bjuda hem några och dricka lite!

Haha (:

Såhär roligt kan man ha med sin fästman! Haha. Tror det är nästan 3-4 år sen vi camma seriöst.
Roligt att återuppleva lite minnen (: ..
Älskar dig!!

photoshop!

Om det är så att någon skulle behöva hjälp med att göra en header, skulle jag kunna försöka mig på't iaf. Då lär jag mig ju mer! Eller att göra någon bild i ps.

Fördriven onsdagsförmiddag.

Nu är jag hemma från arbetsförmedlingen och från Marina, där jag och Sarah stannade för en fika. Det är alltid trevligt med lite prat!
Frågan är vad man ska hitta på nu. Laga någon mat kanske. Kanske.
Här är Marinas söta lilla hund Cappe.

Seg morgon!

Ligger vaken i sängen och sneglar ut varannan minut för att se om den Oefterlängtade snön har kommit. Det ser bra ut änsålänge. Vill inte ha snö! Men det ser ut att bli en fin dag idag iallafall. Måste dra mig upp snart och hoppa in i duschen.
Lyssnar på en skitbra bra låt förresten:
http://www.youtube.com/watch?v=a6SPRbxML4E
Nej, dags att gå upp nu.. !

kall promenad

Hemkommen från en välbehövlig promenad med Marina. Vi går alltid längre än planerat, men vad förlorar man på det? Man får bara lite ondare i fötterna.. That's all.
Nu är det sovdags och klockan ställs på 08.30 då det är arbetsförmedlings time. Ont i magen? Ja.
Hoppas på att man kommit igång med bloggandet nu!!

ny start!

Jag är nöjd med mig själv nu, har iprincip gjort allt i bloggen själv! Och så har jag lärt mig lite i photoshop också, yeaaah!
Så nu är jag här och skriver. Blogg.se är bättre än blogspot.com tycker jag personligen.